Kinderen Tubbergen druk met voorbereiding kinderoptocht 6 februari 14.30 uur

 In Uncategorized

In diverse garages en schuurtjes in Tubbergen zijn kinderen al weer druk bezig met het bedenken van thema’s en teksten, en het vervaardigen van mooi versierde karretjes, bordjes en uitdossingen. Al of niet geholpen door hun ouders is dit een jaarlijks terugkerende bezigheid, om straks hoge ogen te kunnen gooien en gezellig mee te kunnen doen aan de kinderoptocht die ook dit jaar weer door de Schaop’nböll’kes wordt georganiseerd.
Zij vinden het belangrijk om ook de jonge kinderen een dag de ruimte en gelegenheid te geven om gezellig carnaval te vieren onder het motto “wie de jeugd heeft, heeft de toekomst”. Kinderen die al vroeg enthousiast zijn geworden over het carnaval, stromen later vaak door naar de diverse verenigingen en wagenbouwers die het dorp rijk is.

De kinderoptocht zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 6 februari.
Inschrijven voor de optocht kan op die dag van 13.00 tot uiterlijk 14.00 uur, binnen bij de Residentie ’t Oale Roadhoes.
DE START VAN DE KINDEROPTOCHT IS OM 14.30 UUR (EN NIET 13.30 UUR ZOALS PER ABUIS IN HET SCHAOP’NBLAD IS AANGEGEVEN).
Aansluitend is er een groot kindercarnaval in ’t Oale Roadhoes met artiesten speciaal voor de kinderen. Hier zullen ook de prijzen worden uitgereikt. Meer info is er ook nog te vinden op deze site onder het kopje “optochten”.
De Schaop’nböll’kes hopen die dag veel kinderen met hun ouders te mogen begroeten om er een gezellig samenzijn van te maken. De entree is gratis, en alle kinderen zullen bij binnenkomst worden getrakteerd op iets lekkers!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search