Prins Rob en adjudant Thijs nieuwe hoogheden van de Schaop’nböll’kes

 In Carnavalsnieuws

Op de elfde van de elfde barste het carnavalsjaar weer los met de bekendmaking van prins Rob Masselink en zijn adjudant Thijs Hulsbeek, samen met hun hofdames Carole en Wendy, als nieuwe hoogheden van de Schaop’nböll’kes uit Tubbergen. Onder grote belangstelling werden, na maanden van spanning en voorbereiding, beide heren gepresenteerd tijdens het SOP-Feest bij residentie ’t Oale Roadhoes.

Ondanks dat Rob al jaren bekend is met carnaval en zijn naam meerdere malen genoemd werd bij het raden van prins en/of adjudant bij de onthulling, was het voor hemzelf een complete verrassing dat hij in augustus werd gevraagd om deze eervolle taak op zich te nemen. Na beraad met z’n vrouw was de beslissing genomen om prins carnaval te worden. Nadat bij Rob het hoge woord eruit was werd Thijs gebeld met een smoesje. Hij stak de loef af met z’n beller en snelde naar het huis waar hij verwacht werd. Thijs liet er geen gras over groeien en stemde nog dezelfde avond in met het ‘aanzoek’, zonder dat hij wist met welke prins hij zou gaan regeren. Maar volgens hem kon het er maar één zijn. Prins en adjudant werd samengebracht en klaar gestoomd in diep geheim naar het moment van onthulling.

Rob is een geboren en getogen Tubbergenaar. Hij is getrouwd met Carole en hebben twee kinderen, zoon Lars (17) en dochter Isa (15). Rob werkt als projectleider bij Safety Service in Oldenzaal en is liefhebber van allerlei (winter) sporten. Motto van het gezin is: Haal alles uit je leven, je leeft maar één keer.

Thijs werkt bij de politie en woont in het dorpshart van Tubbergen. Hij woont daar met Wendy en hun twee kinderen Britt (17) en Meis (15). Thijs is liefhebber van (winter)sporten en zet zich actief in voor het verenigingsleven in Tubbergen. Zijn motto is: Vier het leven.

Gezien hun lijfspreuk “Met dit sportieve duo an ‘t roer, geet Tubbig on toer” belooft het een ontiegelijk mooi carnavalsjaar te worden. Alaaf!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search