Gouden dansmariekes tijdens gala in het zonnetje gezet!

 In Uncategorized

Tijdens de 3e gala-avond zijn onze senioren Dansmariekes na afloop van hun optreden even in het zonnetje gezet.
De goede reden hiervoor was dat zij tijdens het Dansmariekesconcours die afgelopen 24 januari in Fleringen is geweest de 1e prijs hebben behaald.
Voor Doris Jansen, Ilja Jansen of Lorkeers, Judith Kamphuis, Anne Klaas, Anne Snijders en Babet Snijders was dit verdiend loon naar werken, want onder begeleiding van Marieke Masselink hebben ze de laatste maanden keihard getraind om in Fleringen een perfecte dans te kunnen laten zien, daarbij gehuld in mooie kleding waar met name Annie Wissink de nodige uurtjes druk mee is geweest.
Dat de ontlading in Fleringen groot was hebben we al mee mogen maken en op de social media al uitgebreid kunnen zien, maar ook vanuit de vereniging is de waardering en trots voor deze dames natuurlijk groot!
Reden om ze vanuit de vereniging in de persoon van Jarno Kroeze hiervoor alvast te bedanken met een mooie bloem. Later tijdens dit carnaval zal hier nogmaals aandacht aan worden geschonken. Hoe en wat zal voor de dames nog even een verrassing blijven…
Op de foto de trotse Jarno Kroeze, daarachter de “gouden dansmariekes” met daarachter hun grote voorbeelden, onze “oud” dansmariekes en Marieke Masselink.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search