Jetzt geht’s los

 In Carnavalsnieuws

We hebben al wat carnavalsfeesten achter de rug. Zoals de alternatieve opkomsten van de hoogheden, de carnavalsmis, de opening van de residentie en ga zo maar door. Feesten waarbij iedereen zoiets had van: “Yes, het mag en kan weer!”. Dit zijn activiteiten waarbij het goed zichtbaar is dat het carnavalsseizoen weer is losgebarsten. Maar ook op de achtergrond, meer buiten beeld, zijn er allerlei personen actief. Zo weten we dat er een behoorlijk aantal artiesten weer druk aan het oefenen is voor de diverse gala-avonden. De galacommissie heeft het weer voor elkaar gekregen om een programma te brengen dat u van onze vereniging gewend bent. Een avond vol buuts, dans en muziek. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Deze kunt u kopen via onze galalijn: 06 – 47368710.

Maar ook de wagenbouwers, kledingcommissies, loopgroepen, één- en tweelingen zijn druk in de weer om hun prachtige creaties te vervolmaken zodat ze deze tijdens onze optochten aan het publiek kunnen laten zien. Eerst vrijdagsavonds tijdens de Twentse Verlichte Carnavals Optocht en ’s maandags tijdens de Grote Rosenmontag Optocht.

Maar ook moeten we niet alle personen vergeten die op de achtergrond aan het organiseren zijn. Wat te denken van de vergunningen, de opbouw van de podia en tenten en ga zo maar door. Er is altijd meer werk dan je denkt.

Carnaval, een feest dat dwars door alle lagen van de Tubbergse bevolking leeft en veel mensen bezig houdt. Laten we er weer wat moois van maken.

Alaaf

Recent Posts

Start typing and press Enter to search