Nieuwe hoogheden bekend

 In Carnavalsnieuws

Het was een bijzonder weekend die we achter de rug hebben. Op het moment dat het programma voor de bekendmaking van de jeugdhoogheden van de Schaop’nköppkes was begonnen, zaten de leden van het bestuur, aanzoek- en opkomst commissie met belangstelling de persconferentie over de Corona maatregelen te volgen. Welke maatregelen zouden er genomen worden en hoe zouden wij als vereniging hierop moeten anticiperen. Na de persconferentie werd al snel het besluit genomen dat ook de opkomst van de hoogheden van de Schaop’nböll’kes gewijzigd door kon gaan. Er werd een gewijzigde aanvangsttijdstip vastgesteld en hiermee kon de opkomst commissie aan de slag. 

Nadat op vrijdagavond de jeugdhoogheden vanaf grote hoogte waren afgedaald naar de massale belangstellenden, werd duidelijk het komende seizoen de jeugd wordt geleid door Jeugdprins Koen van der Kuil en Jeugdadjudant Hidde Droste, daarbij vergezeld door hofdame Danique Lubberman.

Zoals gezegd  en gebruikelijk werden de dag erop, dit keer vervroegd, de hoogheden van de Schaop’nböll’kes bekend gemaakt. De opkomst commissie had hiervoor een Noord-Koreaanse verkiezing georganiseerd. Zo eentje waarbij je kunt stemmen wat je wilt maar waarbij de uitslag al van te voren vast staat, aldus de speciaal hiervoor uit Zweden gekomen spreekstalmeester Mark van de Muller. Uiteindelijk bleken, volgende de kiescommissie, de meeste stemmen uitgebracht op Prins Chiel Bekhuis en Adjudant Tijmen Reinerink, daarbij respectievelijk vergezeld door de hofdames Sanne Reinerink en Patty Boersma

Hieronder de hoogheden. 

 

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search