Uitreiking Schaopmantrofee 2020

 In Uncategorized

Traditiegetrouw wordt tijdens de gala de Schaopmantrofee uitgereikt. Deze trofee is speciaal bedoeld voor personen of instellingen die zich naar het oordeel van de gala-commissie bijzonder inzetten voor de Tubbergse samenleving. De vereniging is van mening dat maatschappelijke betrokkenheid een belangrijk item is.

Deze personen hoeven niet altijd op de voorgrond te staan of zichtbaar te zijn. Een groot deel van onze samenleving is juist gebaseerd op mensen die zich veelal al jaren inzetten voor het dorp zonder zichzelf op de borst te willen kloppen of zonder zichzelf op een bijzonder positie te willen plaatsen.

De gala commissie heeft besloten om de Schaopmantrofee 2020, bestaande uit een prachtig glaskunstwerk en bijbehorende cheque van €.500,– voor een nader te bepalen goed doel, uit te reiken aan José Vos.

José is zo’n persoon die zichzelf nooit op de voorgrond plaatst maar wel altijd aanwezig is. Al jarenlang zet zij zich in voor TVC’28. In het verleden deed ze dit samen met haar man Johan, maar sinds zijn overlijden bleef ze trouw aan haar geliefde club. Een vrouw met een groot blauw hart. Overal op het TVC terrein is ze te vinden, altijd ijverig in de weer. Ze draait haar handen niet om voor vuile klusjes. Zo maakt ze onder andere wekelijks vele kleedkamers en de toiletten schoon, schrobt tegels, schenkt koffie en thee, krabt het onkruid weg tussen de tegels en nog veel meer. De gala commissie heeft gemeend met het toekennen van deze trofee een waardering uit te spreken voor haar grote inzet.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search