Prins Ronald zwaait de scepter over het Böll’keslaand

 In Uncategorized

Tubbergen heeft nieuwe hoogheden: prins Ronald en adjudant Walter.
Dat carnavalsverenigingen niet over één nacht ijs gaan bij hun zoektocht naar nieuw ‘blauw bloed’, blijkt wel uit het volgende relaas. Op zondag 27 augustus 2018 stonden leden van de aanzoekcommissie van carnavalsvereniging de Schaop’nböll’kes uit Tubbergen bij Ronald Koopman aan de voordeur om hem te vragen voor de functie van prins.
Ronald en zijn vrouw waren compleet verrast, maar na enige bedenktijd heeft hij aangegeven graag als prins carnaval de scepter te willen zwaaien over het Böll’keslaand.
Wanneer zijn kameraad, Walter Lenferink ook het ja-woord heeft gegeven aan de functie van adjudant, was het feest helemaal compleet. Samen met hun echtgenotes, Karin en Sabine, zullen ze het komende carnavalsjaar regeren als hoogheden van de Schaop’nböll’kes.
In het diepste geheim hebben prins Ronald ll, adjudant Walter en de hofdames zich voorbereid op hun regeringsjaar. Het waren vooral gezellige bijeenkomsten waarbij, naast de noodzakelijke informatie, er onder het genot van een ‘natje en een droogje’ veel gelachen is.
De dag voorafgaand aan de Schaop’nböll’kes Opkomst Partij, oftewel het SOP-feest, zijn de kinderen gezamenlijk op een verrassende wijze op de hoogte gebracht van het feit dat hun vaders dit carnavalsjaar prins en adjudant zijn. Nadat prins Roy en adjudant Eddy op waardige wijze hun aftreden vervolmaakten, was dan eindelijk het moment gekomen om zich als nieuwe hoogheden aan een volle zaal met carnavalisten bekend te maken.
Ronald en Karin hebben 2 kinderen: Rens en Levi. Ronald is werkzaam als wijkopzichter bij woningcorporatie Reggewoon.
Walter en Sabine hebben 3 kinderen: Anouck, Jelle en Jochem. Walter is werkzaam als machinaal timmerman bij bouwbedrijf Huiskes.
Beide families hebben samen uitgesproken er een geweldig carnavalsjaar van te maken.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search