Prins Robert 1 en Adjudant René aan het roer bij de Schaop’nböll’kes

 In Uncategorized

Zondagmiddag 16 november 2014, Monique Smit heeft samen met Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten de kinderen van Tubbergen vermaakt. Aan de Oldenzaalseweg in Tubbergen zijn twee gezinnen in het geheim bezig geweest zich voor te bereiden op de opkomst van de nieuwe Prins. Zojuist is bij een gezamenlijke brunch de kinderen verteld dat hun vaders Prins en Adjudant van CV de Schaop’nböll’kes worden.
Om 3 uur is het aftreden van Prins Maikel en zijn adjudant Herman geweest en een uurtje later zijn uit de kist de nieuwe Prins Robert 1 en zijn adjudant René te voorschijn gekomen.
De afgelopen maanden hebben Robert van der Kuil en René Droste zich met hun respectievelijke hofdames Christa en Anita kunnen voorbereiden op hun verantwoordelijke taak als hoogheden van de Schaopn’böllkes. Robert is werkzaam als verkoopleider voor Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk bij Zwanenburg Food Group. Het gezin van der Kuil heeft drie kinderen, Lotte, Koen en Maud. René werkt als plaatsvervangend teamleider bij Soweco. Ook bij de Droste’s zijn er drie kinderen: Loes, Elke en Menno. Samen staan ze er garant voor om er een geweldig carnavalsjaar van te maken met de Schaop’nböll’kes.

Donateur worden
Wil je tijdens de carnaval ook de gala-avonden van de Schaop’nböll’kes bijwonen en profiteren van diverse voordelen, of wil je gewoon onze vereniging steunen, wordt dan nu alvast donateur.

Naast het financieel steunen van de Schaop’nböll’kes heeft het donateurschap namelijk ook vele voordelen:
• Je bent donateur van een fantastische carnavalsvereniging die voor de gehele gemeenschap diverse activiteiten organiseert, met als hoogtepunten de gala-avonden en de optochten.
• Als donateur krijg je €5,- korting p.p. op de aanschaf van een kaartje voor de gala-avonden (bij donateur dubbel dus €10,- korting)
• Als donateur heb je het recht om op de 1e verkoopavond je kaartjes te kopen voor de gala-avonden, waardoor je meer kans hebt op mooie plaatsen en kaartjes voor de avond naar keuze.
• Bij een minimaal lidmaatschap van 3 jaar heb je het 1e jaar recht op gratis galakaartjes.

Donateur worden kan nu heel gemakkelijk via deze website

Recent Posts

Start typing and press Enter to search