Prins Freddy 1 en Adjudant Erik nieuwe Hoogheden Tubbergen

 In Uncategorized

Tijdens de 1e editie van het SOP-Feest (Schaop’nböll’kes Opkomst Party) zijn
Prins Freddy 1 Brummer en Adjudant Erik oude Engberink met hun hofdames Ingrid en Sylvia gepresenteerd als de nieuwe Hoogheden van de Schaop’nböll’kes.
Sinds zij begin september door de aanzoekcommissie op een ludieke manier zijn gelokt voor deze functies zijn ze in het diepste geheim door hun “partners in crime” van de Schaop’nböll’kes voorbereid op hun verantwoordelijke taken als Hoogheden.
Dit heeft hun een aantal maanden vele zware vergaderingen, maar ook al een aantal leuke uitjes en veel voorpret met de aanzoekcommissie opgeleverd, niet in de laatste plaats omdat dit allemaal in het diepste geheim moest plaatsvinden.

Freddy is in het dagelijks leven verantwoordelijk voor het Facilitair Bedrijf van de Groep
Gerechtsdeurwaarders Nederland (GGN Mastering Credit N.V.) en Erik werkt als 1e autotechnicus bij autobedrijf Haarhuis in Geesteren. Beiden wonen tegenover elkaar in de Vivaldistraat in Tubbergen.
Freddy en Ingrid hebben twee kinderen; Lex (17) en Emy (14). Erik en Sylvia hebben eveneens twee kinderen; Danice (19) en Mandy (16). Danice heeft al geruime tijd verkering met Chiel. De Hoogheden hebben op de dag van hun opkomst de kinderen op de hoogte gebracht van het heugelijke feit dat hun vaders Prins en Adjudant worden. De verrassing en hilariteit was groot. Beide families zijn klaar voor hun taken en gaan hun uiterste best doen om er een fantastisch carnavalsjaar van te maken.

SOP-Feest
De 1e editie van het vernieuwde Prinsenbal, die onder de naam SOP-feest verplaatst is naar de zaterdagavond is een groot succes geworden.
Nadat in het begin van de avond de oud Hoogheden Prins Robert 1 en Adjudant René afgetreden waren, zijn zij vervolgens opgenomen in de Oud Prinsengarde en Raad van elf.
Rond negen uur werden alle aanwezigen verzocht om naar buiten te gaan waar de nieuwe Hoogheden onder de begeleiding van het nodige vuurwerk en muziek gepresenteerd zijn.
In de Residentie ’t Oale Roadhoes heeft het feest zich daarna tot in de kleine uurtjes doorgezet, waarbij ook vele andere carnavalsverenigingen verwelkomt mochten worden. Aan het eind van de avond werd iedereen getrakteerd op het traditionele eitje. De vereniging wil dan ook iedereen bedanken die er aan mee heeft geholpen om deze avond tot een groot succes te maken. Volgend jaar zal hier zeker een vervolg aan worden gegeven.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search