Ouderwetse Rosenmontag zoals het vroeger was

 In Uncategorized

Op Rosenmontag – maandag 3 maart a.s.- trekt weer de grote carnavalsoptocht door Tubbergen. 

De optocht op Rosenmontag start om 15.00 uur aan de Reutummerweg en volgt dezelfde route als tijdens de verlichte optocht van vrijdagavond.

Reeds diverse grote en kleine wagens, loopgroepen, één- en tweelingen hebben zich inmiddels aangemeld voor de Rosemontagsoptocht.

Aanmelding is nog steeds mogelijk via deze site.

 

Ouderwets gezellig carnavalsfeest

Na afloop van de carnavalsoptocht barst er in de residentie van ’t Oale Raodhoes een geweldig ouderwets gezellig  carnavalsfeest los onder leiding van de Hoogheden Maikel en Wietze. Niemand minder dan de DJ Tiësto van Tubbergen zal met onvervalste carnavalsmuziek de stemming tot grote hoogte opzwepen. Tevens zullen dweilorkesten hun opwachting maken om de stemming nog verder te verhogen.

De Tubbergse carnavalshoogheden hopen daarnaast collega-verenigingen te mogen begroeten die met hun eigen kapel de residentie zullen worden binnengeblazen.

Kortom: het carnavalsfeest op Rosenmontag belooft in Tubbergen een feest te worden van de zotheid zoals die gevierd moet worden en zoals gebruikelijk een reunie voor de vele carnavalisten.

En…. de toegang is zoals gewoonlijk gratis.

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search