Kledingsbeurs bij ’t Oale Roadhoes zondag 17 januari !

 In Uncategorized

Het is inmiddels een traditie geworden: de jaarlijkse beurs van carnavalskleding in het dorp Tubbergen. Dit jaar vindt deze zeer succesvolle beurs plaats op zondag 17 januari a.s. van 12.30 – 15.00 uur in de grote zaal van restaurant ’t Oale Roadhoes.

Deze beurs van carnavalskleding blijkt uitgaande van de grote belangstelling en de levendige handel in een grote behoefte te voorzien.
De organisatie is in handen van de kledingbeurscommissie van de Tubbergse carnavalsvereniging De Schaopnböllkes. In een paar uren tijds wordt getracht de ingebrachte kleding van eigenaar te doen veranderen.
De prijs van het te verkopen artikel wordt in overleg tussen de inbrenger en de kledingbeurscommissie bepaald. Van de opbrengst is 70% bestemd voor de inbrenger en de resterende 30% komt ten goede aan de carnavalsvereniging. De vereniging besteedt dit geld aan de aanschaf van nieuwe kleding voor bijvoorbeeld de jeugdprins of de dansmariekes.

Op zaterdag 16 januari kan bij ’t Oale Roadhoes de carnavalskleding worden ingebracht tussen 11.00 en 14.00 uur. Ingebrachte kleding moet uiteraard wel schoon en bruikbaar zijn.

Dus: wilt u op een aantrekkelijke manier van uw eerder gedragen carnavalskleding af of bent u op zoek naar juist die ene opvallende carnavalsoutfit, kom dan op 16 en/of 17 januari naar ’t Oale Roadhoes in Tubbergen. Zeker weten dat u er geen spijt van zult krijgen.

Voor meer informatie:
Kleidingbeurs cv De Schaopnböllkes,
Paula Masselink, tel. 0546-622050 / 06-11068794 of
Ria Harink, tel. 0546-621790

Recent Posts

Start typing and press Enter to search