Kledingbeurs carnavalskleding

 In Uncategorized

Het is inmiddels al een traditie geworden: de jaarlijkse beurs van carnavalskleding in het dorp Tubbergen. Dit jaar vindt deze zeer succesvolle beurs plaats op zondag 2 februari a.s.

Deze beurs van carnavalskleding blijkt uitgaande van de grote belangstelling en de levendige handel in een grote behoefte te voorzien.

De organisatie is in handen van de kledingbeurscommissie van de Tubbergse carnavalsvereniging De Schaop’nböll’kes. In een paar uren tijd wordt getracht de ingebrachte kleding van eigenaar te doen veranderen.

In overleg met de kledingbeurscommissie wordt de prijs van het te verkopen artikel bepaald. Van de opbrengst is 70% bestemd voor de inbrenger en de resterende 30% komt ten goede aan de carnavalsvereniging. De vereniging besteedt dit geld aan de aanschaf van nieuwe kleding  voor bijvoorbeeld de Jeugdprins of de dansmariekes.

De  kledingbeurs wordt gehouden in de zaal van restaurant ’t Oale Roadhoes te Tubbergen. Op zaterdag 1 februari kan op die locatie gebruikte carnavalskleding worden ingebracht tussen 12.00 en 14.30 uur. De ingebrachte kleding moet wel schoon en bruikbaar zijn.

De verkoop vindt op zondagmiddag 2 februari plaats, tussen 12.30 en 15.00 uur, eveneens in ’t Oale Roadhoes.

 

Voor verdere inlichtingen kan contact worden opgenomen met:

Ria Harink,            tel: 0546-621790  of

Paula Masselink,  tel: 0546-622050

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search