James Kooiker begint vroeg met carrière bij de carnaval.

 In Uncategorized

Op zondagmiddag 5 februari zijn de Hoogheden van de Schaop’nböll’kes & Schaop’nköpkes op bezoek geweest bij het jongste lid van de vereniging, James Kooiker.

De kleine James is geboren op 8 september 2016. Hij is de zoon van Joris Kooiker & Marsha Bisschop en de kleinzoon van Peter & Ineke Kooiker. Zowel zijn vader Joris als zijn opa Peter zijn oud Hoogheden en al jaren actieve leden van de vereniging. Het is dan ook onvermijdelijk dat James ook lid zou worden. De vereniging heeft daarom een speciaal lidmaatschap voor kinderen bedacht, waardoor ondanks de geringe leeftijd ook jonge kinderen “actief” lid van de vereniging kunnen zijn. James is met terugwerkende kracht vanaf zijn geboorte lid geworden, polonaise lopen zal hij de komende jaren nog moeten leren maar drinken kan hij al wel goed, al beperkt zich dat vanzelfsprekend nog tot melk.

Natuurlijk kwamen Sleutelprins Marco 1e, Adjudant Jeroen, Jeugdprins Jesse 1e en Adjudant Jasper niet met lege handen. James heeft een leuk cadeau ontvangen en beide koppels hebben James opgenomen in hun hofhouding.

De hele carnavalsfamilie wenst het prille gezinnetje van harte proficiat en reserveert alvast een plaatsje op de Prinsenwagen van 2039, want wie weet moet daar dan wel Prins James 1e op plaats nemen, trots en ervaren met op zijn jas een speldje van 22 jaar actief lid!

Op de foto de Hoogheden met Joris, Marsha en de kleine James.

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search