De Schaop’nböll’kes presenteren 12 november a.s. de Sleutelprins en zijn Adjudant tijdens het SOP-feest.

 In Uncategorized

Op zaterdag 12 november 2016 worden de nieuwe Hoogheden van carnavalsvereniging De Schaop’nböll’kes gepresenteerd. Dit jaar zijn het Hoogheden met een speciale titel, want de Schaop’nböll’kes hebben dit jaar de gemeentelijke sleutel.

Tijdens het SOP-feest (Schaop’nböll’kes Opkomst Party) in de residentie ’t Oale Roadhoes zullen de Sleutelprins 2017 en zijn Adjudant dan ook op een spectaculaire wijze worden onthaalt. Hoe dit er uit zal zien en wie de nieuwe Hoogheden zijn blijft tot dan een echter verrassing.

Vorig jaar hebben de Schaop’nböll’kes de opkomst verplaatst van de zondagmiddag naar de zaterdagavond. De eerste editie van het SOP-feest was direct een groot succes en daarom krijgt het feest op de zaterdag dit jaar een vervolg.

Het SOP-feest is een Tubbergs feest voor iedereen en is vrij toegankelijk. De Schaop’nböll’kes willen dat heel Tubbergen samen met hen de nieuwe Hoogheden ontvangt, waarbij gezelligheid en saamhorigheid centraal staan. Mocht je niet uit Tubbergen komen dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Ook verenigingen uit de overige kerkdorpen worden uitgenodigd om de Sleutelprins en zijn Adjudant te komen begroeten.

DJ Daroon is geboekt als DJ. Hij zal met zijn muziek ‘t Oale Roadhoes op de kop zetten met bekende nederlandse apres-ski krakers zoals De Jodeljump, Boten Anna, en de Skisong. DJ Daroon is in staat om er een geweldig feest van te maken. Hij zal ons samen met Toronto Drive In muzikaal begeleiden richting de late uurtjes.

Alle belangstellenden worden bij deze uitgenodigd op zaterdag 12 november 2016. De avond zal beginnen om 19:30, waarna rond 21:00 de hoogheden van 2017 bekend gemaakt worden. Je mag je favoriete carnavalspak aantrekken, maar dat hoeft niet. De toegang is gratis.

digitaal_poster_schaopnbolkes-sopfeest_rgb

Recent Posts

Start typing and press Enter to search