De klokken van de St. Pancratius basiliek luiden het carnaval 2021 in!

 In Uncategorized

Hoe anders hadden we ons 44 jarig bestaan van de carnavalsvereniging De Schaop’nböll’kes voorgesteld. De jubileum commissie was al begonnen met het plannen/bedenken van allerlei extra activiteiten en veel carnavalsvierders verheugden zich al op het komende jubileumjaar. Maar niet veel van dat alles zal door gaan in het carnavalsseizoen 2020/2021. Een domper voor iedereen maar gezondheid staat voorop!

Toch hebben we als carnavalsvereniging de start van het carnavalsseizoen niet onopgemerkt voorbij laten gaan en hebben we om precies 11 minuten over 11 op de 11e van de 11e de klokken van de St. Pancratiusbasiliek in Tubbergen laten luiden. Om zo de start en de eerste dag van het carnavalsseizoen 2020/2021 in te luiden. Een seizoen zoals die nog nooit eerder is voorgekomen in ons vierenveertig jarig bestaan.

Als bestuur van de vereniging beraden we ons op wat er het komende seizoen wel mogelijk is, waarbij we uiteraard de landelijke regels en maatregelen in acht nemen. Onze jubileumactiviteiten worden doorgeschoven naar het volgende seizoen waarin we, ijs en weder dienende, de 44e hoogheid van de carnavalsvereniging De Schaop’nböll’kes bekend maken.

Voor nu eerst gezond blijven en wat in het vat zit, verzuurt niet.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search