Cheque Schaopmantrofee voor Samenloop Voor Hoop

 In Uncategorized

De Schaopmantrofee was toegekend aan Miriam en Bertus van Lubek voor hun maatschappelijke betrokkenheid bij zowel de carnavalsvereniging De Schaop’nböll’kes als ook bij de volleybalvereniging Dynamo Tubbergen. Naast het glazen kunstwerk dat het duo mag houden, is er ook een cheque ter waarde van €.500,– beschikbaar gesteld die ze mogen toekennen aan een nader te bepalen goed doel.

Het is gebruikelijk dat het goede doel op de vierde gala wordt bekend gemaakt. Ten overstaan van een volle enthousiaste zaal gaven Miriam en Bertus uitleg waarom ze voor hun doel hadden gekozen.

De cheque gaat naar de Samenloop Voor Hoop gemeente Tubbergen waarvan burgemeester Wilmien Haverkamp als ambassadeur aanwezig was. Onder luid applaus overhandigde Miriam en Bertus de cheque aan burgemeester Wilmien Haverkamp en bestuurslid Femke Heithuis. Daarnaast legde het duo nog een bedrag van €.100,– als hun donatie aan de Samenloop Voor Hoop bij.

De Schaop’nböll’kes zijn trots op zulke leden. Die trotsheid op het eigen dorp werd ook heel mooi door Elsbeth Olde Hampsink en Dion Luttikhuis bezongen in het lied “Prachtig Tubbig”, waarbij ze op piano begeleid werden door Jaap Geuke.

De Schaop’nböll’kes kijken terug op vier goede en volledig uitverkochte gala’s.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search