BESTE LEZERS,
Het carnavalsjaar 2021 zal de boeken in gaan als het meest bijzondere jaar tot nu toe. Bijzondere tijden lei en ook tot bijzondere acties en evenementen. Zo ook in ons jubileum jaar, want we bestaan dit seizoen immers 44 jaar. Iets waar we als vereniging zeker bij stil willen staan.
De galacommissie heeft al haar creatieve vermogens ingezet en een verrassend alternatieve gala georganiseerd onder de noemer van de ‘Underkoffergala’, niets is namelijk wat het lijkt dit jaar!

Een goede mix tussen live en digitale entertainment, met als één van de hoogtepunten de
uitreiking van de Schaopmantrofee. U kunt de gala online volgen en zelfs mooie prijzen winnen. Deze gala zal plaatsvinden op zaterdag 6 februari aanstaande, reserveer deze datum dus in uw agenda en maak er samen met ons, uiteraard binnen de regels van het RIVM, een leuke en gezellige
avond van in deze bijzondere tijden.
Eigenlijk schrijven we geschiedenis met dit carnavalsjaar. Iets waar we bij het volgende jubileum zekers op zullen terugkijken. Alle jubilea activiteiten schuiven we door naar het volgende carnavalsseizoen. Dan hebben we immers onze 44e hoogheid, iets om nu ook al vast naar uit te kijken.

Ondanks het gekke jaar waarin we leven, hebben onze sponsoren massaal aangegeven ons ook in dit jaar te blijven steunen. Daarvoor zijn we hen zeer erkentelijk.

Onze oproep aan iedereen is dan ook om bij de aanschaf/levering van artikelen, goederen en/of diensten eerst bij onze sponsoren
aan te kloppen. “Koop lokaal” is een oproep die in deze Corona periode door meerdere partijen is gedaan. Wij sluiten ons daar als vereniging graag bij aan.

Blijf gezond en veel plezier met de ‘Underkoffergala’ op 6 februari!
MET CARNAVALESKE GROET,
Bestuur C.V. Schaop’nböll’kes

Start typing and press Enter to search